Heftruck Centrum Emmen

Nieuwe%20Verreikers%20kopen

Bobcat TL34.65 HF Agri Telescopic Loader

De beste giekcyclustijden in zijn klasse!

De Bobcat TL34.65HF telescopische lader kan maximaal 3,4 ton heffen Bobcat TL34.65HF AGRI telescopische lader en ladingen op een hoogte van bijna 6,50 meter plaatsen. De Bobcat HF-technologie biedt absolute topprestaties voor de zwaarste klussen, dankzij de beste giekcyclustijden in de markt. De gepatenteerde asymmetrische cabine biedt rondom zicht zodat de bestuurder veilig en comfortabel kan werken. Deze luxueuze AGRI-versie voor de landbouw beschikt over enkele extra Bobcat functies voor het allerhoogste comfort en de allerhoogste prestaties.

Motor met turbocompressor- Bobcat D34 Motor mit Turbolader – Bobcat D34 

Bobcat heeft met zijn 50-jarige ervaring in motorontwikkeling de D34 motor gebouwd voor hoge prestaties in combinatie met een zeer laag brandstofverbruik. Deze motor voldoet aan de normen van Stage IV/Tier 4 Final zonder roetfilter (DPF) maar met uitlaatgasnabehandelingen als uitlaatgasrecirculatie (EGR), dieseloxidatiekatalysator (DOC) en selectieve katalytische reductie (SCR). De Bobcat motor is leverbaar met vermogens van 75, 100 en 130 pk. Het hoge koppel wordt bereikt met een eersteklas elektronisch inspuitsysteem, een hogedruk common rail (HPCR) en turbocompressor. Door het compacte design is hij beter te integreren en beter toegankelijk. Ook is het zicht naar rechts beter.
 

Hydrostatische transmissieLeistung – Teleskoplader Hydrostatikantrieb

Bobcat telescopische laders hebben een zwaar uitgevoerde hydrostatische transmissie die snel en soepel vermogen levert, wanneer u dat nodig hebt, met een hoog koppel voor graven en duwen. Het gebruik is veilig en eenvoudig, met veel extra functies waarmee u de klus snel en efficiënt kunt klaren: twee snelheidsbereiken voor schakelen tijdens het rijden, automatische schakelfunctie bij zware belasting, speed management system (SMS), dynamisch remmen en een kruippedaal. De zwaar uitgevoerde Bobcat TL-modellen beschikken tevens over een mechanische tweeversnellingsbak om voor elke klus de optimale combinatie van toerental en koppel te kunnen bieden.

Rijden en trekkenPrestaties: rij- en trekeigenschappen van telescopische laders

De hydrostatische transmissie levert in combinatie met de geavanceerde XMCL-banden het soepelste rijgedrag in het gebied van 0 tot 40 km/u. De Bobcat TL is voor trekken van een aanhanger uitgerust met een elektrische contactdoos achter, een hydraulisch remsysteem en een roterende trekhaak. Aanhanger aankoppelen en gaan!
 

HF-technologie Prestaties: telescopische laders met HF-technologie

De Bobcat HF-technologie (High Flow- hoog debiet) geeft u, dankzij de beste cyclustijden voor de giek in zijn klasse, extra vermogen wanneer u dat bij de meest veeleisende werkzaamheden nodig hebt. U kunt productiever werken bij een laag toerental: de hydraulische pomp met lastdetectie levert 190 l/min bij 250 bar (150 l/min voor de hulphydrauliek). Als alle hydraulische functies tegelijkertijd worden gebruikt, leveren de snelstart- en debietdelingssystemen onmiddellijk het volle oliedebiet.

Plaatselijke homologatie voor de landbouwsectorPrestaties: telescopische lader met plaatselijke homologatie voor de landbouwsector

Deze Bobcat verreiker voldoet aan alle eisen voor gebruik van landbouwmachines op de weg. U kunt er op asfalt mee rijden met snelheden tot 40 km/u en een aanhanger met hydraulische rem trekken tot 17 ton (de wetgeving kan per land verschillen).
 

Snelheidsbeheersystem (SMS) Komfort – Teleskoplader Speed Management-System (SMS)

Houd het toerental hoog als u langzaam moet rijden! Met het Bobcat snelheidsbeheersysteem kunt u de rijsnelheid onafhankelijk van het motortoerental instellen. Zet het motortoerental op de optimale instelling voor het aanbouwdeel waar u mee werkt en stel vervolgens uw rijsnelheid in. Dit is vooral handig voor aanbouwdelen waarbij u langzaam maar met een constante snelheid moet rijden terwijl u een hoog motortoerental nodig hebt.

Heavy-duty assen Prestaties: telescopische laders met heavy-duty assen

"Voor een lange levensduur bij intensief werken is uw Bobcat verreiker uitgerust met heavy-duty assen van Dana-Spicer. Deze heavy-duty assen beschikken ook over: centraal differentieel, bedrijfsremmen in een oliebad, 3 planeettandwielen in de naven, een beschermde en hoog geplaatste stuurcilinder, positiesensor om de wielen uit te lijnen wanneer de stuurmodus wordt gewijzigd.

Hulphydrauliek op giekkop Anbaugeräte – Teleskoplader Zusatzhydraulikleitung am Auslegerkopf

Met de hulphydrauliek wordt werken eenvoudiger en efficiënter. Een Bobcat ervaring waar u op meerdere manieren voordeel van hebt: Snelkoppelingssysteem (FCS): hydraulische aanbouwdelen snel en eenvoudig verwisselen dankzij het geïntegreerde drukontlastsysteem, beheer debiet hulphydrauliek (AFM): een percentage van het maximale debiet instellen Continu debiet hulphydrauliek, aftapleiding.

 
  • TL Agri comfort
  • Ongeëvenaard gezichtsveld
  • Multifunctionele en ergonomische joystick
  • Eenvoudige Overdracht
  • Zeer comfortabele luchtgeveerde stoel
  • Halfautomatische uitlijning van de wielen
  • Smart Handling System (SHS)
  • Giekophanging (BSS)
  • Giek gedempt intrekken en heffen
  • Multifunctioneel lcd-beeldscherm
  • ECO-Modus
  • Automatisch omkerende ventilator
  • CAN bus technologie
  • Werklichten