Heftruck Centrum Emmen

Nieuwe%20Verreikers%20kopen

Bobcat TL30.60 Telescopic Loader

Ideal for low-ceiling buildings

This compact Bobcat Telescopic Loader can lift up to 3 tons and place loads at nearly 6 m lift height. Available with a choice of two cabin positions (low or high), this model is ideal for low-ceiling buildings while providing exceptional performance, comfort and visibility.

Motor met turbocompressor- Bobcat D34 Motor mit Turbolader – Bobcat D34 

Bobcat heeft met zijn 50-jarige ervaring in motorontwikkeling de D34 motor gebouwd voor hoge prestaties in combinatie met een zeer laag brandstofverbruik. Deze motor voldoet aan de normen van Stage IV/Tier 4 Final zonder roetfilter (DPF) maar met uitlaatgasnabehandelingen als uitlaatgasrecirculatie (EGR), dieseloxidatiekatalysator (DOC) en selectieve katalytische reductie (SCR). De Bobcat motor is leverbaar met vermogens van 75, 100 en 130 pk. Het hoge koppel wordt bereikt met een eersteklas elektronisch inspuitsysteem, een hogedruk common rail (HPCR) en turbocompressor. Door het compacte design is hij beter te integreren en beter toegankelijk. Ook is het zicht naar rechts beter.
 

Hydrostatische transmissieLeistung – Teleskoplader Hydrostatikantrieb

Bobcat telescopische laders hebben een zwaar uitgevoerde hydrostatische transmissie die snel en soepel vermogen levert, wanneer u dat nodig hebt, met een hoog koppel voor graven en duwen. Het gebruik is veilig en eenvoudig, met veel extra functies waarmee u de klus snel en efficiënt kunt klaren: twee snelheidsbereiken voor schakelen tijdens het rijden, automatische schakelfunctie bij zware belasting, speed management system (SMS), dynamisch remmen en een kruippedaal. De zwaar uitgevoerde Bobcat TL-modellen beschikken tevens over een mechanische tweeversnellingsbak om voor elke klus de optimale combinatie van toerental en koppel te kunnen bieden.

Snelheidsbeheersystem (SMS) Komfort – Teleskoplader Speed Management-System (SMS)

Houd het toerental hoog als u langzaam moet rijden! Met het Bobcat snelheidsbeheersysteem kunt u de rijsnelheid onafhankelijk van het motortoerental instellen. Zet het motortoerental op de optimale instelling voor het aanbouwdeel waar u mee werkt en stel vervolgens uw rijsnelheid in. Dit is vooral handig voor aanbouwdelen waarbij u langzaam maar met een constante snelheid moet rijden terwijl u een hoog motortoerental nodig hebt.

Giekpositionering (Boom Positioning System, BPS)Komfort – Teleskoplader Auslegerpositionierung (Boom Positioning System, BPS)

Dit unieke, door Bobcat gepatenteerde systeem, geeft u een veel hogere productiviteit. Het giekpositioneringssysteem (BPS) laat een zijdelingse beweging toe zodat u de lading precies op de juiste plaats kunt neerzetten. Maar in tegenstelling tot conventionele zijdelingse verplaatsingsinrichtingen is het BPS ingebouwd en hebt u geen verlies van hefvermogen. U hoeft de machine niet te verplaatsen: u kunt op een hefhoogte van 18 meter 1350 mm opzij bewegen.

Hulphydrauliek op giekkop Anbaugeräte – Teleskoplader Zusatzhydraulikleitung am Auslegerkopf

Met de hulphydrauliek wordt werken eenvoudiger en efficiënter. Een Bobcat ervaring waar u op meerdere manieren voordeel van hebt: Snelkoppelingssysteem (FCS): hydraulische aanbouwdelen snel en eenvoudig verwisselen dankzij het geïntegreerde drukontlastsysteem, beheer debiet hulphydrauliek (AFM): een percentage van het maximale debiet instellen Continu debiet hulphydrauliek, aftapleiding

Comfort Komfort – Teleskoplader Hervorragende Sicht

  • Superieur zicht
  • Cabinepositie hoog/laag
  • Multifunctionele en ergonomische joystick
  • Gebruiksgemak
  • Halfautomatische uitlijning van de wielen
  • Smart Handling System (SHS)
  • Giek gedempt intrekken en heffen
  • Multifunctioneel lcd-beeldscherm
  • ECO-Modus
  • CAN bus technologie
  • Mechanische cabineophanging
  • Werklichten




Bobcat TL30.60 Telescopic Loader 75 HP Spoecificaties en opties
Bobcat TL30.60 Telescopic Loader 100 HP Spoecificaties en opties