Heftruck Centrum Emmen

Nieuwe%20Verreikers%20kopen

Bobcat TL470HF verreiker

van man... tot machine

De nieuwe TL470HF verreiker met hoge pk is een aanvulling op de TL360 en TL470 modellen in het assortiment, met belangrijke nieuwe eigenschappen, waaronder een krachtigere motor en een marktleidende 190 l/min ladingsgevoelige hydraulische pomp. Het hogere motorvermogen en de hogere hydraulische flow zorgen voor een nog sterkere en productievere machine met een betere trekkracht en snellere cyclustijden

Nu verkrijgbaar met Stage IIIB-norm

Om u de beste oplossing te bieden inzake technologie en klantenvoordeel, lanceren we Stage IIIB met EGR-technologie, zonder gebruik te maken van een diesel-roetfilter (DPF- diesel particulate filter). Dit houdt in dat ons Stage IIIB-systeem de optimale technologie aanbiedt, die de emissienorm haalt en tegelijk de daaraan verbondene service- en gebruikskosten tot een minimum herleidt.

Optimale kracht & productiviteit

De TL470HF biedt verbeterde prestaties in de zin van motorvermogen en capaciteit van de hydraulische pomp.

Betere prestaties dankzij een grotere hoeveelheid energie bij ontbranding, wat leidt tot meer torsie-output uit de motor

Beter comfort voor de bestuurder door verlaging van de piek-motorcilinderdruk om de motorgeluidsniveaus te verlagen

Lagere bedrijfskosten dankzij grondiger brandstofverbranding, wat ertoe leidt dat minder brandstof wordt verbruikt

Schonere uitlaat dankzij Stage IIIB technologie

Marktleidende hydraulica…een nieuwe ladingsgevoelige pomp die 90 l/min flow levert geeft een snellere giekbeweging en verbetert de totale cyclustijden.

Oliestroom wanneer dat nodig is
Een ladingsgevoelige pomp levert oliestroom wanneer en waar die nodig is, waardoor deze functie de beste giekbewegingsprestaties levert bij elke motorsnelheid.  Dit leidt tot een verlaging van de oliebedrijfstemperatuur en vermindert het vermogensverlies, wat de prestaties verder verbetert.

Verminderd brandstofgebruik
De hogere stroomsnelheid gekoppeld aan de voordelen van het optimaliseren van de oliestroom die is vereist stelt de motor in staat om te draaien met een lager toerental, wat leidt tot verminderd brandstofgebruik.

Superieure zichtbaarheid & Comfort

Een ruime werkomgeving wordt mogelijk gemaakt door het gebruik van een gepatenteerde asymmetrische cabine.  Het cabineontwerp heeft vijf pijlers, met de rechterachterhoek vrij van blokkerende structuren terwijl toch maximale bescherming wordt geboden en wordt voldaan aan de ROPS/FOPS-eisen.



Brochure Bobcat TL470 verreiker
Specificaties Bobcat TL470HF verreiker
Specificaties Bobcat TL470HF IIIB verreiker