Heftruck Centrum Emmen

Nieuwe Verreikers kopen

Bobcat TL470 verreiker

Van man... tot machine

De rondom de bestuurder ontworpen Bobcat TL470 verreiker blinkt uit in de zwaarste bouw- of landbouwtoepassingen. Deze veelzijdige machine verenigt alle voordelen van onze lange ervaring en toewijding aan voortdurende verbetering. Zij combineert beproefde en uitgeteste principes met een innovatief ontwerp, ultramoderne technologieën en een belofte om tegemoet te komen aan de steeds groeiende vereisten van uw werkdag. De Bobcat TL470 levert al het vermogen dat nodig is in een compacte, sterke en wendbare machine, ontwikkeld met de bestuurder precies in het midden van het ontwerp.

Optimale kracht & Productiviteit

Het nieuwe Bobcat TL verreikergamma garandeert de bestuurders de best mogelijke prestaties qua motorvermogen en hydraulische pompcapaciteit. Daarnaast zorgen innovatieve kenmerken en opties voor maximale productiviteit.
• Prestatiegerichte Perkins motor
• 74,5 kW (100 pk), 4 cilinders
• 100 l/min tandwielpomp

Superieur zicht & Comfort

Een ruime werkomgeving is mogelijk gemaakt dankzij het ontwerp van een gepatenteerde asymmetrische cabinestructuur. Het concept maakt gebruik van een cabine met vijf stijlen, met de rechter achterhoek vrij van blokkerende structuren, terwijl nog steeds maximale bescherming en ROPS/FOPS worden geboden.
Het gepatenteerde cabineontwerp biedt in combinatie met de hoogresistente omsloten glazen ruimte een superlatief zicht rondom.

Topkwaliteit & Betrouwbaarheid

Er zijn strikte eisen gesteld aan het ontwerp van het hoofdchassis van het nieuwe TL-gamma. Het resultaat is een zeer robuuste machine die voor alle toepassingen gebruikt kan worden.
De volledig geïntegreerde giekkop biedt een volledige oplossing voor veeleisende laadtoepassingen en andere toepassingen met een hoge mate van stress. In combinatie met een werktuigdrager die speciaal ontworpen is om de spanning rondom de opnamepunten te verminderen, is de giekstructuur van het TL-gamma voor een lange levensduur ontworpen.

Lagere bedrijfskosten

De parallelle, opzij gemonteerde motor biedt eenvoudige en veilige toegang tot de belangrijkste onderhoudspunten van de motor, waardoor de tijd voor onderhoud en service tot een minimum wordt beperkt, wat optimale nuttige werktijd voor de machine en lagere bedrijfskosten voor de klant betekent.
Om eenvoudig en snel onderhoud mogelijk te maken, is de TL470 van toegangsopeningen voorzien die op strategische punten van het hoofdchassis zijn gesitueerd. De deksels hiervan kunnen snel verwijderd worden voor eenvoudige toegang tot de onderhoudspunten.Brochure Bobcat TL470 verreiker
Specificaties Bobcat TL470 verreiker